Merchandise

Op vrijdagavond in fijne kleding een bier- of wijntje drinken? De dag erna in chille kleding uitbrakken? Het kan weer! Want SomaAr biedt weer supermooie kleding aan voor jou!

Hooded sweAter

De hooded sweAter is een must-have voor de koude wintermaanden, maar zeker ook voor de afkoelende zwoele zomernachten. De nieuwe kleur van deze hooded sweAter is Navy Blue met op de borst het prachtige SomaAr logo in het wit bedrukt. Op de achterzijde van de hooded sweAter prijkt de slogan van de  soos "Jeugdsoos SomaAr zomaar de gezelligste!". Onder deze slogan staat jou eigen (bij)naam.

prijs: € 30,00

Polo

Voor een mooie zomerse dag kunnen de polo's met korte mouwtjes weer aan. Hoe kan je de komende zomer er beter uitzien dan in deze kekke SomaAr polo. Met het SomaAr logo op de rechterborst en op de achterzijde de slogan van de soos "Jeugdsoos SomaAr zomaar de gezelligste!", in het Navy Blue bedrukt, is de polo verder stralend wit.

Prijs: € 20,00

Chillbroek

Ook de chillbroek zit weer in ons assortiment! De broek waarin je heerlijk kan sporten of lekker mee op de bank kan chillen! De kleur van deze broek is grijs. Op het rechterbeen prijkt de tekst "Jeugdsoos SomaAr" in het Navy Blue bedrukt!

Prijs € 15,00

Klik hier om kleding te bestellen!