Links

World Servants Marum

World Servants is een christelijke organisatie die scholen, klinieken, schoonwatervoorzieningen en huizen bouwt met hulp van groepen van jongeren en volwassenen uit Nederland. In veel ontwikkelingslanden ontbreekt het aan goede woningen of gebouwen voor onderwijs en gezondheidszorg. De toekomst van veel kinderen en volwassenen ziet er daardoor niet goed uit. World Servants wil hier verandering in brengen door deelnemers te activeren en fondsen te werven voor de World Servants projecten. Met World Servants op pad gaan is meer dan ontwikkelingshulp, je stapt in een andere wereld die een blijvende indruk bij je zal achterlaten.

Een aantal leden van onze soos werken mee om in 2009 naar een ontwikklingsland te kunnen gaan.

Ga naar worldservantsmarum.nl

Christelijk Jeugdwerk Marum

De website van het jeugdwerk van de PKN Ontmoetingskerk in Marum en Noordijk. Het jeugdwerk in Marum heeft tot doel om jongeren te bereiken met het evangelie, ze vast te houden in de gemeenschap, ze te laten groeien in geloof om te komen tot het aanbidden van god en het dienen van de medemens.

Ga naar cjmarum.nl

Duflatt

Een prachtige band dat speelt in zowel de kerk als kroeg.

Ga naar duflatt.nl

The Outburst

The Outburst is een rockband uit Drachten bestaande uit vijf leden. De band maakt eigen, Engelstalige nummers uiteenlopend van stevige rock tot gevoelige ballads. Met inspirerende teksten, geschreven vanuit persoonlijke ervaringen en een christelijke overtuiging, weet The Outburst naast een geweldige show weg te geven ook het publiek te raken.
Ga naar the-outburst.nl

Soosen

Jeugdsoos Amigo Winsum
Jeugdsoos De Opstap Leek
Soos Heerenveen GKV Heerenveen
The Stack Bunschoten-Spakenburg
Upstairs 't Harde 't Harde
JC stadskanaal Stadskanaal

Feestweek Marum

Jeugdsoos SomaAr werkt elk jaar naar dit evenement toe en dat heeft in het verleden zeker resultaat gehad. Inmiddels zijn al tweemaal de prijzen "Team van het Jaar" en winst met het onderdeel "Surprise Games" door SomaAr binnen gesleept. Ook tijdens volleybal drukt de soos zijn stempel op de feestweek. De vrijdagavond in de feestweek is Jeugdsoos SomaAr standaard gesloten vanwege deelname aan deze geweldige week!
Ga naar feestweek marum

Gemeente Marum

Jeugdsoos SomaAr is gelegen in het prachtige dorpje Marum. Meer informatie over dit prachtige dorp kunt u vinden op de website van de gemeente.
Ga naar Gemeente Marum

Radio Heineken

De piratenzender die rond de Kerst en Pasen marathonuitzendingen maakt. Tevens kunnen bij deze zender via sms nummers aangevraagd worden. Dit heeft al tot vele mooie momenten op de ether geleid. Zo staat SomaAr ook wel bij het Heineken team bekend als de oliebollenbakkers.
Ga naar Radio Heineken
Ga naar Radio Heineken Hyves